Nissan Micra: Stotteren en uitvallen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Onze micra uit '95 gaat na 10 a 20 minuten rijden stotteren en valt dan na een tijdje uit. Na een tijdje wachten doet hij het weer even goed. Een bevriende monteur heeft al het een en ander gadaan maar weet het nu ook niet meer.

Al vervangen in deze volgorde:
Katalysator en de rest van de pijp naar achter. (nieuw imitatie)
Verdeelkap, rotor, bougies en kabels. (nieuw imitatie)
Ontstekings module. (sloop)
Luchtmassameter/gasklephuis. (sloop) Wel het printje doorgesoldeerd. Had ergens gelezen over slechte contacten en dus maar gedaan volgens een beschrijving op het net.

Kan iemand ons helpen? Er is nu al veel geld in gaan zitten en willen hem dus eigenlijk wel weer goed krijgen.

Geplaatst door

FlyerR (0)

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Waarom dan die uitlaat???????Laat hem eens naar de accuspanning kijken die op de injectoren staat. Mogenlijk valt die weg als gevolg van een geoxideerde 10a zekering. Deze bevind zich in het bakje voor de accu.

Ton

De kat is vervangen omdat die kapot was (rammelde) en de pijp omdat er geen druk uit de pijp kwam nadat de kat was vervangen. We dachten dus in de eerste instantie dat dat het probleem was.

Ik heb net even die zekering bekeken en die ziet er volgens mij wel goed uit. Ik zal het aan hem door geven dan kan hij het meten.

FlyerR 0

14 jaar

Vandaag toch maar even een nissan garage er naar laten kijken en het lijkt er op dat ik de pech heb een kapot gasklephuis bij de sloop te hebben gehaald.

Ik wacht nog op de offerte. Hij zou er wat moois van proberen te maken.

FlyerR 0

14 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.