Nissan Primera: Stotteren/inhouden P10 2 liter monopoint

Bouwjaar: 1991

Motor stottert/houdt in/stoterig gedrag bij de overgang van geen gas geven naar wel gas geven (rijdt op benzine). Vooral bij optrekken vanuit stilstand en overschakelen van 1 naar 2 is dit erg hinderlijk. Tevens pakt de motor niet op zoals het hoort wanneer bij stationair toerental (stilstaand) in een keer vol gas gegeven wordt.

Vast bedankt voor Uw reaktie,

Sjaak59

Sjaak5910932

Geplaatst door Sjaak5910932 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mark7253 (0) PRO, 18 jaar geleden

bougiekabels contr. of mischien water in bougiegaten als water in bougiegaten zit ruitensproeierslang waarsch. kapot onder m.kap bougiedoppen kijken of zijn doorgeslagen opgedeelte wat in de cyl. kop zit dan zie je dat er gryze vleken op zitten of klein gaatje in zit

Sjaak5910932 (0), 18 jaar geleden

Goeiemorgen Mark,
Bedankt voor de tips. Ik ga aan de slag, je hoort het,
Sjaak59

Sjaak5910932 (0), 18 jaar geleden

Hallo Mark,
Bij onderzoek bleek het inderdaad de ontsteking te zijn waar het defekt zat. De bougiedop van cilinder 1 bleek defekt en klemde niet goed meer op de bougie. Bougiekabel met dop vervangen en de motor draait weer mooi. Een tijd geleden heb ik de ruitesproeierslang al vervangen, dus vocht was het niet.

Erg bedankt, groeten, Sjaak

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.