Nissan Micra 2005: Stottert bij knipperlicht gebruik

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CR12, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 59

Mijn Nissan Micra stottert als ik mijn knipperlichten gebruik. De gasklep(?) is al gereinigd. Er is een massakabeltje geprobeerd vanaf accu. Dat hielp enigszins, maar niet de oplossing. Iemand enig idee? Alvast bedankt voor het meedenken!

Christel1ste

Geplaatst door Christel1ste PRO , lid sinds 1 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Massa van motor naar chassis is wel goed ?

Christel1ste PRO, 1 jaar geleden

Ze hadden een massa kabel geplaatst en daar heb ik even mee rondgereden. Het was vrijwel weg. ( dus niet helemaal) Vervolgens naar een bedrijf gereden die dit op maat konden plaatsen. Daar gaven ze aan dat ze dachten dat het niet het geval was. Ze vonden het zonde van mijn geld om te doen en stuurden mij naar dealer. Maar ook die had er nog nooit van gehoord

Hans4040 PRO, 1 jaar geleden

En...opgelost?

Christel1ste PRO, 1 jaar geleden

Nee helaas niet. De auto stottert nog steeds bij gebruik knipperlicht. Dealer geeft aan dat de kans groot is dat hij niets vindt. Ik twijfel of ik überhaupt moet laten kijken of naar een andere auto moet gaan kijken. Of accepteer dat hij stottert...Nog een idee?

Christel1ste PRO, 1 jaar geleden

Inmiddels ongeruild voor een nieuwere versie!😁

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.