Nissan Qashqai 2007: stuur

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Als ik in mijn Qashqai over de autoweg rij, en ik moet iets corrigeren naar links of rechts, dan is het net of hij stroef gaat/alsof er iets weerstand is. Ik hoor ook een soort geluid onderin bij de pedalen alsof tandwieltjes zonder smering over mekaar heen gaan.

Som (maar dan ook echt soms) werkt hij top gemakkelijk. Dus ik heb het vermoeden dat iets niet goed is. Ik heb nog garantie maar ik vermoed dat de garage zich van de domme houdt.

Wie kan mij helpen / heeft tips

Alsvast bedankt !!!!!

PaulMQashqai

Geplaatst door PaulMQashqai (0) , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

PaulMQashqai (0), 5 maanden geleden

ps. Dat geluid wat ik hoor is vrij zachtjes, maar je hoort het wel.

Als ik dan op de autoweg rij, en corrigeer. Door druk uit te oefenen, schiet hij "vrij" , maar dat heeft net weer tot gevolg dat ik iets teveel corrigeer. Dit geeft een zeer onrustig gevoel.

quikfit (720), 5 maanden geleden

Elektrische stuurbekrachtiging werkt niet goed meer. Ik zag in je 'versnellingsbak' topic dat je nog garantie had? Beide zaken door de verkoper op laten lossen!

    #Garantie stond in dit topic.# - quikfit (720), 5 maanden geleden

PaulMQashqai (0), 5 maanden geleden

Dat wil ik ook doen. Maar ik heb het idee dat de verkoper mij wil afschepen. Hij liet zich iets ontvallen of het wel realistisch is wat ik vroeg. Dus ik wil voorbereid zijn

quikfit (720), 5 maanden geleden

Sowieso de klachten schriftelijk vastleggen(mail) i.v.m. de garantietermijn. Realistisch!? Is het realistisch dat ie alleen maar auto's verkoopt waar nooit wat aan mankeert? Succes.

PaulMQashqai (0), 5 maanden geleden

Ik heb al enkele weken geleden een email gestuurd met een verslag van de problemen. Heb toen gevraagd of de foto's in goede orde waren ontvangen. Hier heb ik een bevestiging van. Dus daar kunnen ze niet omheen.

PaulMQashqai (0), 5 maanden geleden

hier horen jullie het geluid op de achtergrond alsof tandwielen heen en weer gaan. Ik ging hier een beetje heen en weer met het stuur. Hoop dat het geluidsbestand werkt

PaulMQashqai (0), 5 maanden geleden

zie het bestand helaas niet staan , jammer

JdeP (20), 5 maanden geleden

Misschien eens bij de dealer vragen of er nog een terugroepactie is?

Zie:
https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/...

https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/...

Succes

PaulMQashqai (0), 5 maanden geleden

Zal ik ook checken tnx

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.