Nissan Primera: stuurbekrachting maakt herri

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hallo
mijn stuurbekrachtiging pomp maakt herrie tijdens stationeer draaiende motor ,al 3 a4 dagen geleden met koude weer is al begonnen ,in het begin dacht dat span rol was .
stuurbekrachtiging olie niveau is goed vol geen lekkage en in zeven jaar tijd nooit bijgevuld ,de 2 riemen van stuurbekrachtiging pomp en airco en dynamo zijn vorige jaar vervangen en waterpomp zes maanden gelden ook vervangen bij
Nissan dealer .
tijdens het rijden en sturen geen last van ,alleen een beetje geluid merk ik tijdens het rijden en het lijkt wel op lager van span rol.

heb volgende gedaan ,
auto starten en heb ik water gegooid op de span rol ,dynamo rol ,geen verandering en daar na op stuurbekrachtiging poelie het geluid was gelijk weg en daarna kwam het geluid weer terug ,maar wel iets harder nog en tweede keer weer zelfde .
de riemen zijn goed gespannen .

er is nog iets kan ik doen om zeker te weten wat is de oorzaak .


alvast bedankt.

Mvg,
issa

issa

Geplaatst door issa (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

issa (0), 9 jaar geleden

probleem opgelost .
stuurbekrachtiging systeem ontluchten en het geluid was over .
ik wilde de olie verversen ,maar hij was nog goed rood en volgens Nissan dealer hoeft niet te verversen.

Mvg,
issa

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.