Nissan Sunny: Sunny 1.6 LX wagon van 1992

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine

Genoemde auto is voorzien van nieuwe remblokken en remschoenen maar het rempedaal voelt sponzig aan bij het intrappen, er moet diep en een paar achter elkaar ingetrapt worden.

Betekent dit dat er onlucht moet worden of zou er ergens een remverdeler zitten die vervangen moet worden?

Wie kan me helpen?

Bij voorbaat dank,

Gerrit M.R. Wijbeers

gmr wijbers

Geplaatst door gmr wijbers (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Gerrit, nieuwe blokken op oude schijven ???? Die moeten eerst inlopen! Voel eens met het wiel er af hoe de dikte van de schijf is . verloopt vaak van dik naar buiten toe dun. Als de schijf nog boven de slijtage grens ligt laat ze dan vlakken of vernieuw ze ook . Maak dan wel het aanligvlak van de flens ROESTVRIJ en vet het licht in ,GEEN kopervet . Succes.

gmr wijbers (0), 13 jaar geleden

Dank voor de tip, ik probeer het en laat weten of het gelukt is.

gmr wijbers (0), 13 jaar geleden

Nogmaals bedankt voor de reactie, vanochtend eindelijk tijd gehad om eens te zien en het was gelukkig alleen ontluchten en de blokken vernieuwd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.