Nissan Maxima Qx: toerental

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 V6

Zodra het kwik beneden het vriespunt daalt start de auto slechter.
Normaal hoef ik de sleutel maar om te draaien en hij start,maar met vriezend weer moet ik hem even helpen door met mijn voet het gaspedaal iets in te drukken tijdens het starten.
Na heel even gesputter komt het goed en gaat hij 1500 toeren draaien, en na een tijdje gedraait te hebben zakt het toerental tot zo ongeveer 800 toeren en de auto rijd goed,hij houd niet in maar als ik tijdens het rijden de koppeling intrap om te schakelen daalt het toerental tot zo'n 2a300 toeren en komt dan snen weer omhoog tot ongeveer 800 toeren (de ene keer 600 en de andere keer 800 toeren)
Kan iemand mij zeggen wat het probleem kan zijn .
Bvd Delano.

Delano46

Geplaatst door Delano46 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Maxima Qx? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 14 jaar geleden

Gasklephuis schoonmaken en daarna stationair teorental afstellen

Delano46 (0), 14 jaar geleden

Als het een kwestie van schoonmaken is,waarom doet hij dit dan niet als de buitentemperatuur oploopt tot boven het vriespunt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Maxima Qx of stel zelf een nieuwe vraag.