Nissan Almera: ventilator blokkeert

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

Als ik de Almera start, blaast de ventilator enkel op stand 4 met de airco aan. Ik krijg op het dashbord het scherm van de ventilatie niet meer te zien, de radio werkt wel normaal. Als ik op de OFF-knop duw, zie ik wel het scherm van de ventilatie, maar de knoppen reageren niet. De ventilatie staat vast op stand 4, 19 graden, naar de voeten gericht met de airco aan en ik kan er niets aan veranderen.

Wat is er fout en hoe zou ik dit kunnen oplossen? Heeft het iets te maken met de zekeringen? De airco zou het probleem niet mogen zijn, want deze is pas bijgevuld.

Dr_Drekke

Geplaatst door Dr_Drekke (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 11 jaar geleden

Haal de. Accu min pool eens een 10 minuten los.

Ja klacht ken ik niet.

Dr_Drekke (0), 11 jaar geleden

Ik drukte per toeval op de info - knop op het stuur en toen was het probleem opgelost.
Lijkt me wat vreemd, maar voor de rest heb ik niks gedaan of vervangen.
Alleszins bedankt !

Nissanwielmonteur (0) PRO, 11 jaar geleden

Heb je toevallig ook nog eens op de rechter draai nop gedrukt???

In ieder geval mooi dat het over is.

Dr_Drekke (0), 11 jaar geleden

Nee, enkel op de info-knop van de stuurbediening en toen kwam het scherm van de ventilatie op het dashbord weer tevoorschijn en alle functies werkten weer normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.