Nissan Micra: Ventilator K11

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000 cc

Mijn vrouw heeft een micra K11 maar de verwarming en koude lucht ventilator blijkt volgens mij niet te werken. Op de draaiknop staan enkele standen maar zelfs op de hoogste stand blaast deze bijna niet. Wie heeft er een K11 en kan me vertellen of deze bij hem wel flink blaast of is dit bij zo'n klein autootje normaal? Indien niet normaal wat zou het ons kosten om deze te laten vervangen? verwarmen doet de auto wel dus daar is niks mis mee hoor het is enkel de blaasfunktie die volgens mij niet werkt of toch bijna niet werkt.
bedankt voor de info

dekleinewitte

Geplaatst door dekleinewitte (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nick8076 (0) PRO, 10 jaar geleden

de ventilator moet je zeker horen draaien, en blazen ook goed.
als die op alle standen niks meer doet dan controleer eerst als je wel spanning krijgt op de stekker van de motor, zit rechts onder het dashboard, lagertjes lopen wel eena stroef waardoor stekker verbrandt of zekering doorslaat

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Zit er een interieurfilter in de auto. Mogenlijk zit die verstopt.

Als de grille aan de motorkap vastzit en de auto heeft geen airco dan moet er een interieurfilter inzitten.

Zit achter het dashbordkastje.

dekleinewitte (0), 10 jaar geleden

Daar ik zelf dus niets van auto's ken ben ik vanmorgenvroeg naar een plaatselijke garage geweest die zeer snel vonden dat inderdaad de ventilator geen spanning kreeg ( stekker los of zoiets ) daar wij altijd voor onderhoud naar deze garage gaan moest ik zelfs niets betalen. Mijn vrouw kan dus weer zonder problemen de baan op.
allen bedankt voor de tips dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.