Nissan Primera: Vervanging gordel nissan primera

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8L

Wie kan mij helpen? Onlangs is de gordel van mijn auto stuk gegaan. De gordel ligt er helemaal uit en kan niet meer teruggeplaatst worden. Na inspectie is gebleken dat de deksel van het gordelkastje kapot is en de veer eruit gesprongen is. Kan dit gerepareerd worden of moet ik een compleet nieuwe gordel laten installeren? Indien een nieuwe gordel geplaatst moet worden, moet dit een originele gordel van Nissan zijn of kan het ook een universele gordel zijn? Alvast bedankt!

zole

Geplaatst door zole (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Marius Kuijt (0), 13 jaar geleden

Een reparatie aan een gordel ligt wel gevoelig. Het is en blijft een veiligheidsprodukt. Waarom overweeg je niet om een gordel bij de sloop ( autodemontagebedrijf ) te halen.
Zelf ook een keer gedaan bij een almera, kosten 40 euro.
Zou zelf niet meer lekker zitten in een auto waar ik van weet dat er een veer uit de gordelmechanisme is losgekomen en die weer op zijn plek zit door een reparatie.
Let wel bij het opgeven bij "de onderdelenlijn" dat je aan geeft welke kleur de gordel heeft.
De almera had bijvoorbeeld 2 kleuren ( grijs en zwart )

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Je zal gezien de gordelspanner een Nissan gordel moeten monteren. Waar je die haalt dat is al uitvoering besproken denk ik zo

zole (0), 13 jaar geleden

Hartelijk dank voor de snelle reacties. Ik zal het eerst even bij een autodemontagebedrijf proberen. Indien geen succes, dan bij de Nissan dealer.

JEROEN5326 (0) PRO, 13 jaar geleden

Zeljko,

Waar je even naar toe moet bellen is onze 'vrienden' in Volkel (van Deijne) Let goed op er staat een onderdeelnummer op je gordellip (oranje) DAT nummer moet je bestellen...

Jeroen

zole (0), 13 jaar geleden

Hartelijk dank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.