Nissan Sunny: Vuile carburateur

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Heren/dames

Ik ben eigenaar van een Sunny Coupé met het volgende probleem:

Er komt steeds vuil uit mijn (is 2 traps?) carburateur in de kanaaltjes die ik onder het luchtfilter vind. Met als gevolg dat de auto bij middelgas hapert, inhoudt en schokt. Vol gas en geen gas is perfect. Als ik vervolgens het luchtfilter eraf trek en de kanaaltjes schoonmaak d.m.v. een ijzerdraadje (lees: ik druk het vuil terug) kan het zo een dag/week/maand over zijn, maar het komt altijd weer terug.

Nu heb ik reeds carburateur cleaner door mijn tank geprobeerd, zoon spuitbus met carburatuer cleaner in het luchtfilter spuiten, maar het mag allemaal niet baten.

Ik vroeg mij af of jullie nog een trucje kennen dat ik kan proberen eer de carburateur er achter weg moet om het probleem voorgoed op te lossen.

Henk

Henkie0008

Geplaatst door Henkie0008 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (10) PRO, 14 jaar geleden

zet er een benzinefilter bij.
controleer goed de afdichting van het luchtfilter op de carburateur.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.