Opel Corsa: 1.5 TD, Sputterende motor en flikkerende verlichting

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Ik heb een Opel Corsa 1.5TD van 1999, 196.000 km. Sinds een paar dagen begint de auto bij het optrekken (warm en koude motor) steeds te sputteren/schokken. Komt dit doordat de kleppen mischien bijgesteld moeten worden of zijn er ook nog andere opties??

Daarnaaast is het mij opgevallen dat de koplampen heel lichtjes flikkeren onder het rijden, zowel bij groot licht als bij stadslicht. Zou dit aan de accu liggen dat die minder wordt?? Ik heb net voor drie maanden terug een nieuwe dynamo erin gekregen dus dat lijkt mij het probleem niet.

Bij voorbaat dank voor de reactie.

Nillis8193

Geplaatst door Nillis8193 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4032 (0), 19 jaar geleden

Kleppen stellen en dynamo vervangen.

Nillis8193 (0), 19 jaar geleden

bedankt voor het snelle antwoordt. Ik zal morgen even bellen met de garage voor het maken van een afspraak. Toevallig enig idee wat dit geintje gaat kosten? En zou de dynamo echt het probleem zijn aangezien deze er nog helemaal niet zo lang in zit??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.