Opel Astra:

Bouwjaar: 1997

Een kennis heeft een 1.7 dti met een kapotte inspuitpomp, of dat was toch alleszinds de diagnose van de opel garage. Helaas is de pomp de gewraakte Denso pomp, die je bijna niet vind met korting :) dus, hebben we er een andere pomp opgezet, een electrische, en die aangestuurd via een relais waar stroom op zat. Wagen heeft ier even op gereden, (een twintigtal km) maar is daarna ineens weer stilgevallen. Als we het zo'n beetje bekijken, krijgt de klep op de pomp blijkbaar geen stroom. Hoe wordt deze aangestuurd? Is het mogelijk de klep ergens anders mee aan te sturen?

of is het helemaal niet zo op te lossen en MOET de pomp worden vervangen ?

Graag jullie bevindingen..

Kurt106

Geplaatst door Kurt106 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Vinny11823 (0) PRO, 18 jaar geleden

Vervang de pomp maar met precies de zelfde als eraf komt,want daar is het electronisch regelapp. op afgesteld.Maar ook het regelapp. kan de oorzaak zijn zodat de oude pomp mischien helemaal wel niet kapot is...... Gr, Rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.