Opel Vectra: Aanjager piept

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19cc

De aanjager maakte een piepend geluid tot vorige week omdat hij er helemaal mee stopte. Vervolgens motortje gedemonteerd, stroomaansluitpunten waren flink geoxideerd en ik heb een druppeltje olie bij het asje gedaan. Alles terug gemonteerd en hij liep weer als een zonnetje. De volgende dag piepte hij toch weer en het gekke is dat hij in alle standen 1 t/m 7 even hard piept (uit, stand 0 stil). Vandaag is hij weer stilgevallen, maar na 15 minuten rijden sloeg hij weer aan. Herkent iemand dit probleem?

Dreumela

Geplaatst door Dreumela (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ernhemmer (0), 11 jaar geleden

Motor versleten. Lager droog gelopen

Dreumela (0), 11 jaar geleden

Ok, ga een nieuw motortje kopen. Even gekeken bij carpartsdirect, prijs lijkt mee te vallen 90,-. Ik vraag me alleen af of de interieurventilator met of zonder motorje is, ik zie het namelijk niet op het fotootje. Morgen eerst maar even bellen.

Dreumela (0), 11 jaar geleden

Nieuwe ventilator erin gezet en werkt prima. Veel voorkomende oorzaak van stuk gaan motortje schijnt regenwater door verstopte afvoer te zijn, bij mij ook. Mooi om te zien dat bij zo`n nieuwe ventilator preventief een extra afvoergaatje is geboord. Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.