Opel Zafira: aansluiten carkit opelzafira

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Ik heb een parrot carkit gekocht met een iso2car kabel. de iso2car kabel heeft 1 losse kabel die aangelsoten moet worden op het contact zodat bij het aan en uitzetten van de auto de parrot aan of uitgaat. Helaas kan ik in de buurt van de radio een kabel vinden die alleen spanning heeft als de contact is aangezet.

Kan iemand mij helpen?

santo004

Geplaatst door santo004 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dan heb je waarschijnlijk geen goede kabel. Met een juiste verloopkabel is het plug en play. Althans bij een originele radio. De enige opmerking die ik hierbij kan maken is dat de draden van de verloopkabel eigenlijk net iets tekort zijn.

Gr.

santo004 (0), 15 jaar geleden

ik heb de kabel besteld behorende bij DVD90 radio/navi systeem ik heb al op andere sites gekeken en daar was ook duidelijk de betreffende contact/voedingskabel los. In de handleiding werd daarna vermeld. Ik heb de originele aansluiting gemeten met een spanningszoeker en ik kon geen stabiele voeding vinden gekoppeld aan het contact. Ik heb het nu aan de constante voeding aangesloten maar ben bang dat ik het een keer vergeet uit te zetten en dan zit ik met een lege accu.

kleijn (0), 15 jaar geleden

je moet die losse draad op de stekker van de iso car 2 bijsteken was ook bij mijn vectra c ben alleen vergeten welke als je het echt wil weten moet ik mijn dashbord slopen om te kijken maar bij de opel kunnen ze het je zo vertellen groetjes willem

santo004 (0), 15 jaar geleden

Ik heb al diverse metingen gedaan maar geen kabel was stabiel. 1 (roze) kabel leek pas spanning te hebben als het contact aanstond maar bij het overschakelen van tracks op de cd of als de navi een richting aangaf via de boxen dan leek het net of er een spannings verschil ontstond en ging de parrot opnieuw starten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.