Opel Zafira A: info display uitgevallen Zafira A

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Vandaag na het starten bleek het info display niet meer te werken (hij stond niet gedimd). Hoe kan ik checken of hij stuk is, hangen hier zekeringetjes aan/hoe kan ik erbij? Ik zit te springen om hulp, want het is iiritant geen klok te hebben en temperatuuraanduiding, maar erger nog: werken nu ook de signaleringslampjes van bijvoorbeeld olie en remmen niet? Tot slot, als hij stuk is: wat kost de vervanging van zoiets? Alvast hartelijk dank voor het meedenken!

1975

Geplaatst door 1975 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hoogfrequent (0), 15 jaar geleden

Voor uitbouwen display zie: http://www.langzeittest.de/opel-zafira/t... . Dan heb je meteen inf-display te pakken. Ik vermoed lampje defect. Vervang meteen alle lampjes want gezien de leeftijd van je auto kun je uitval gaan verwachte. Storingslampjes zitten in dashboard, niet in info display. Tenminste, voor zo ver mij bekend maar had zelf een Comfort uitvoering.

danny1937 (0), 15 jaar geleden

haal de accu klemmen eens los en sluit ze na ongeveer 2 min weer aan,,

succes

grtjs danny

1975 (0), 15 jaar geleden

Het probleem heeft zichzelf uiteindelijk opgelost!! Na een dagje niet rijden was het licht ineens weer daar. Maar bedankt voor de tips, mocht het euvel zich in de toekomst herhalen dan weet ik wat ik kan proberen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.