Opel VIVARO-2 2.0CDTI/84KW-E4 2.9T L2H1 2007: ABS-pomp

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: M9R E7 OF M9R L, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 84

Graag zou ik willen vernemen of de ABS-Pomp van een Opel vaak defect gaat.
Op mijn dashboard van mijn auto is regelmatig het ABS lampje te zien, en soms enige dagen weer weg , in de garage is de volgende code CO 133-00 gekomen, mijn vraag is wat betekend die code en is revisie mogelijk, of moet deze in geheel worden vervangen wat heel prijzig is.
de km stand is 222.656 km en altijd in onderhoud geweest.
Het nummer dat Opel opgeeft voor deze pomp is 93863443 ( Hella ??)

bordersjakie

Geplaatst door bordersjakie (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 4 jaar geleden

Of het vaker voor komt is volgens mij niet belangrijk. Code zegt me niks , garage kan je toch precies vertellen wat de code inhoud , dat geeft hun uitleesapparatuur aan .
ABS pomp is niet te reviseren , Hella is een toeleverancier , Opel maakt deze onderdelen niet zelf .
Waarom geeft de garage geen antwoord op deze vragen bv. ?

    De garage geeft alleen aan dat ABS pomp moet worden vernieuwd, de kosten zijn meer dan 1500,00 euro wordt geschat, deze code doorgegeven aan ABS stuurapparaten te beverwijk en die geven aan dat de Pomp is te reviseren, maar mijn vraag wat de code betekend geen reactie.
    Is een gebruikte ABS-pomp een goede optie ?? - bordersjakie (0), 4 jaar geleden

bordersjakie (0), 4 jaar geleden

De garage geeft alleen aan dat ABS pomp moet worden vernieuwd, de kosten zijn meer dan 1500,00 euro wordt geschat, deze code doorgegeven aan ABS stuurapparaten te beverwijk en die geven aan dat de Pomp is te reviseren, maar mijn vraag wat de code betekend geen reactie. Is een gebruikte ABS-pomp een goede optie ?? - bordersjakie 6 seconden geleden

kaleido 1 (1425) PRO, 4 jaar geleden

Kun je proberen , maar de nummers van de pomp moeten exact overeen komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.