Opel Corsa: accu lampje blijft branden

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5

hallo allemaal!

ik heb hier een fijn probleem ik heb een corsa D 1.5 isuzu nou is het zo dat als ikde sleutel uit contact heb het accu lampje blijft branden en mijn gloeispiraaltje op dashbord ligt niet meer op waardoor de auto na 2 a3 keer wel start maar ook af en toe daarna gelijk uitvalt maar met wat gas erbij loopt deze dan weer prima zodra die loopt is het accu lampje uit???:S

ik heb het gloeirelais al los gehad om te kijken of daar een lekstroom in kon zitten in dat circuit maar als ik die los haal gaat het accu lampje niet uit ..wat ik ook vreemd vind is als ik sleutel uit contact heb constant 12 volt blijf meten op de plus kabel die op het verdeel railtje aan komt voor de gloeibougies wat kan dit zijn ik kom er even niet meer uit ..??

Gr Mathijs

skiwi

Geplaatst door skiwi (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Theo Sparenburg (10), 11 jaar geleden

Kan een defecte diode in je dynamo zijn. Even (laten) doormeten, weet je het zeker.

Meet je nog steeds 12 volt op de verdeelrail als de dynamo is losgekoppeld?

vr.gr. Theo

skiwi (0), 11 jaar geleden

heb al vernomen dat er altijd constante plus op de rails moet blijven staan maar hoor ook niet het relais klikken van het gloeispiraaltje ..

zal het straks even proberen om dat te doen ..zou er dan een lekstroom in de dynamo zitten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.