Opel Vectra: Afslaan tijdens intrappen koppeling.

Bouwjaar: 1996

Mijn vader heeft een vectra uit 1996 alleen deze slaat soms!! af tijdens het stoppen van de auto. Vaak valt dat de toeren terug tot onder de 300rpm waarna de auto afslaat. Is heel irri als je moet stoppen voor een stoplicht is altijd de vraag of hij niet afslaat. Het is niet altijd.... Lange tijd kan hij het goed doen en dan is het weer een periode heel vaak.

Iemand dergelijk probleem gehad en weet die de oplossing.

Type Vectra 1.8 CD Sport 1996
km stand 110000

theDon

Geplaatst door theDon (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

sleutelgek (0) PRO, 19 jaar geleden

lijkt me een lfr probleem.
reinigen doet wonderen

abbeyrules (0), 19 jaar geleden

Het motormanagement-lampje gaat niet branden? Anders voor de zekerheid toch maar even uitlezen om te kijken of er een foutmelding is (geweest)

theDon (0), 19 jaar geleden

nou je ene keer wel en andere keer (net) niet omdat natuurlijk mijn vader dan extra gas geef om hem niet af te laten slaan.

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

EGR?

theDon (0), 19 jaar geleden

En EGR is??????

abbeyrules (0), 19 jaar geleden

Uitlaat recirculatie klep, bedoelt om de auto schoner te laten rijden. Deze wordt snel vies en blijft dan steken. Reinigen of vervangen kan uitkomst bieden bij dit soort problemen

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Afsluiten van de egr door er een plaatje tussen te zetten geeft een langer durend resultaat, wel de egr terugplaatsen en stekker erop dan geeft deze ook geen foutmelding,

Zou toch de LFR schoonmaken, deze geeft geen foutmelding als hij vervuild is.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.