Opel Vectra: afstandbediening reageert niet meer.

Bouwjaar: 1998

mijn afstandbedieding van de cv en startonderbreking doet niet meer maar het lampje op de afstandbediening knippert nog wel! is dan misschien de ontvanger kapot? en waar zou die dan zitten ?

ilja4662

Geplaatst door ilja4662 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

dupl-u-1739-5dd146c65c064+Junjer (0), 18 jaar geleden

Probeer eens: Sleutel in contact, en op ontsteking zetten ( stand net voor het starten), en dan de sluit toets ongeveer 2 sec. inhouden. Dan zou hij het weer moeten doen.

Groeten Robert

ilja4662 (0), 18 jaar geleden

harstikke bedankt voor je advies ! ik heb het geprobeerd en hij doet het weer!

mark7262 (0), 18 jaar geleden

Ja bedankt Robert ik had hetzelfde probleem maar hij doet het nu weer. Ik heb een astra 16v16 station maar hij klikt hem maar een keer op slot en in het begin kon je hem door nog een keer te drukken op de startonderbreker zetten dat doet hij dus nog niet. Misschien heb je daar ook weer zo'n simpele ,maar geweldige, oplossing voor alvast bedankt en groeten Mark

Kobra (0), 18 jaar geleden

Ha geweldig! Het werkt ook bij mijn Zafira van '99. Een afstandsbediening van 1 van de sleutels werkte niet meer, ondanks een nieuwe batterij. Dit was de oplossing, werkt weer als vanouds!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.