Opel Kadett: als de motor koud is valt hij stil

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

als de motor koud is vall hij altijd stil en moet ik veel gas geven voor te kunnen vertrekken (ik denk de automatische choque) maar waar vind ik die in mijn auto het is een kadett e(cabrio) mvg

peter 1972

Geplaatst door peter 1972 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

senatorzot (0), 15 jaar geleden

Hallo peter,
Volgens mijn gegevens is uwe kadett uitgerust met een Varjet II-carburateur. Hoogst waarschijnlijk zal de onderdrukdoos voor de choke defect zijn of niet goed meer werken. Ge moet eens kijken of het klein rubber slangetje niet gescheurd of verduurd is ( dit vertrekt van de carburateur naar de onderdrukdoos). Als dit zo is dan is uw probleem hoogstwaarschijnlijk opgelost, zoniet laat het me dan weten dan zoek ik verder.
Veel succes.

peter 1972 (0), 15 jaar geleden

hoi
ik ken er niet zoveel van de onderdrukdoos is dat zo een klein zwart doosje(hangt achter de motor onder het het raam ongeveer in het midden) waar een dun(rood)darmpje aanhangt dat naar het einde van de luchtfilter gaat hangt vast aan een ronde dop net boven de buis van de luchtfiter want als je een straat verder bent heeft hij dat nietmeer enkel als je hem net start mvg ps stuur me anders eens een mail dan stuur ik je wat foto's
mvg

senatorzot (0), 15 jaar geleden

Hallo Peter,
Ik heb eeb e-mail gestuurd.
De onderdrukdoos bevindt zich tegen de carburator maar dit kan je het best zien als je het luchtfilter er even afhaalt. Deze heeft een ronde vorm dat precies gelijkt op een een grote deurbel. Laat me iets weten als je hebt gevonden en kijk zeker het slangetje na.
Succes.
Groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.