Opel Astra: alweer het motorstoringslampje

Bouwjaar: 1996

Hallo,

bij mijn auto gaat vaak het motorstoringslampje branden en hij blijft dan ook branden, het valt mij op dat wanneer er veel benzine in de auto zit deze minder snel aangaat dan wanneer hij bijna leeg is. Ook gaat het lampje willekeurig branden, soms met 30km soms met 100km, soms niet en soms na de eerste bocht al.

Ik heb de auto eerst bij een niet opel dealer laten doormeten, deze kon niets vinden. Toen naar de dealer, de computer gaf wel een foutmelding aan zei hij , maar het was niets ernstigs :S. Daar moet ik het dan maar mee doen, ik word gewoon gek van dat lampje, tijdens het rijden ben ik de hele tijd ernaar aan het kijken wannner dat rotding gaat branden. Hoe kan ik dit nu het beste oplossen? als 2 garages het al niet weten

Geplaatst door

tok1984 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ja als we nou eens de code wisten van de uitgelezen storing

en het motortype.

Willem

Willem12089 0
badge

18 jaar

de dealer kan je toch wel even vertellen welk probleem er zich voordoet ?lijkt me toch op zijn plaats om dat te weten te komen als je hem uitlezen laat.

stefan84 0

18 jaar

Nou Stefan, dat zou wel netjes zijn, maar daar heeft niet elke dealer boodschap aan. Zodra ze in de gaten hebben dat je zelf repareert staat een particulier er vaak alleen voor....

sytze 0
badge

18 jaar

Fijn als de ecu (heeft immers een display) zelf na een druk op de knop even de fout zou kunnen melden. Dan kan je er voor kiezen om voor de 'service' naar de dealer te gaan, het bij je eigen adresje te laten doen of het zelf te repareren. Dat zou ik 'service' van Opel noemen..

Maarten

maarten6774 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.