Opel Astra: prijs veer

Bouwjaar: 1996

wat mag het kosten een veer te vervangen rechts voor

johanvos

Geplaatst door johanvos (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

met de schokbreker compleet overzetten d.m.v. een luchthamer ben je zo klaar nog geen kwartiertje werk!wil je ook de veer veranderen ben je daar iets langer aan bezig..reken uit je winst

prof (0) PRO, 18 jaar geleden

+/- 1 uur werk

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

30.-

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

¤30,= ??????
Dat is snel !!!
Ik ben het eerder met prof eens , 1 uur werk ,want de hele voorpoot moet er onderuit.
En dan nog de veer vervangen en de zaak weer monteren.
P.S : als je een nieuwe veer monteerd is het verstandig om de andere kant ook te doen , anders gaat die binnenkort ook naar de eeuwige jachtvelden.
het beste kun je een gebruikte veer nemen , van de sloop of zo.
Maar WEL een veer met dezelfde codering als de andere.

mvg,
Hans.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Hans, is toch nog geen uurtje werk? Alleen voor het werk dan hé. Als je nou even rekent: met luchtsleutel losdraaien, veer tussen de verenpers(een genot)ff wisselen en spul met de ratel weer vast zetten en klaar is kees! stefan zegt een kwartier, ik denk iets langer, maar een half uur max! Dat is dus grofweg 50,- aan uurloon, dat vind ik meer dan zat!!! iid de andere kant ook gelijk doen is wel het beste.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

met een kwartiertje bedoelde ik niet met het uitwissellen van de veer erbij,zoals ik al zei,maar zoals sytze zegt,moet het binnen een half uur verholpen kunnen zijn

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat zou iid wel het beste zijn wcp. Maar gezien er aan de wielstand niet heel veel verandert kan zijn, icm met de meerprijs van uitlijnen wordt het meestal achterwege gelaten!

Gz3910 (0), 18 jaar geleden

Mijn linker voor veer is nu kapot, auto moest voor de APK ... nieuwe veer erin zetten 200 euro :S

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

is dit alleen de montage?

of is dit de onderdeelprijs en montage en apk keuring bij elkaar?

Gz3910 (0), 18 jaar geleden

Ze belden met vanmiddag op en zeiden dat de linker voor veer kapot was. Ik dus en nu ... hij zei dan moet ik de auto nu afkeuren en dan heb je twee week om hem te laten maken en dan moet ie opnieuw voor de keuring. Is een Astra 2.0 DTH van 2001 met net een ton op de teller.

Op mijn vraag wat het moest gaan kosten was dat de veer inc montage zo'n 200 euro ging kosten en de apk komt daar nog een overheen. Dit zijn dealerprijzen zei de man.

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

dat is dus een astra g.....dat is iets anders dan een astra f he....100 euro voor montage en de rest voor een nieuwe veer denk ik....

Gz3910 (0), 18 jaar geleden

Oke ... heb er niet zoveel verstand van wel dat ik de onderdelen erg deur vindt van opel maar goed .... heb hiervoor ook volvo en Peugeot gereden en daar heb ik nooit zulke onderdelen laten vervangen :D

Maar goed, ben blij als ik hem morgen weer heb :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.