Opel Astra: Astra 1.7 dti start niet

Bouwjaar: 2000

Mijn astra heeft me vanavond laten staan omdat hij niet wil starten. Alle lampjes branden gewoon, Maar bij het starten geen reactie ook geen klik oid.
Als je hen dan aanduwd loopt hij direct, en geeft ook geen foutcodes.
Heeft iemand enig idee??

Het was vanavond te donker om nog op speurtocht te gaan

Alvast bedankt

Ruud10671

Geplaatst door Ruud10671 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

accu? startmotor? startblokje?

Ruud10671 (0), 18 jaar geleden

Peerbmw bedankt voor je snelle reactie.
De accu lijkt me onwaarschijnlijk. Ik kan nl met mijn volle verlichting aan starten en deze geeft dan ook geen krimp. Ook alle controle lampjes blijven even sterk branden wat bij een def accu niet het geval is

dupl-u-10273-5dd147ce70ece+phuubje (0), 18 jaar geleden

kijk eens of er spanning op klem 50 (kleine draadje op de startmotor) komt met de sleutel in de startstand. Is dit niet zo dan moet je het in je contactslot zoeken of de bedrading tussen het slot en de startmotor. Je kunt dan ook bij je contactslot meten of er in de start stand spanning op 50 komt. Als dit alles goed is en je weet zeker dat de accu goed is is het de startmotor.

stobbie11197 (0), 18 jaar geleden

ik heb hetzelfde probleem hier vandaag. De afgelopen dagen moest de auto soms al een paar slagen maken voordat deze aanslaat (normaal in eerste slag). Net doet de auto niets meer, lampjes branden, verder gebeurt er helemaal niets....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.