Opel Corsa: APK Roest

Bouwjaar: 1992

Hallo,

Vorige maand mijn opel 1.5D laten keuren, helaas een hoop onkosten maar toch maar laten maken. Hij is daarna goedgekeurd maar er kwam op de apk een opmerking over roestvorming. Ze zeiden bij de garage onder de bestuurderskant...

Nu is mijn vraag als ik er niks aan doe komt hij dan door een volgende keuring van de apk? Of als deze opmerking al gemaakt wordt moet ik er dan meteen iets aan doen om door de volgende keuring te komen?

Is het duur als ik er aan laat lassen door een garage?

Vast bedankt!

SuMo

Geplaatst door SuMo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wageral (0), 19 jaar geleden

Monique, dat is natuurlijk moeilijk op te maken uit je verhaal. Om het te kunnen bepalen moet je het toch echt even zien. Als er nu al een opmerking over wordt gemaakt zal het er volgend jaar natuurlijk niet beter op zijn geworden......
Misschien moet je eens naar een autoschadebedrijf in de buurt gaan en e.e.a. eens laten bekijken. Eventueel een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan weet je meteen hoe erg het is en kan worden en vooral wat de kosten van eventueel herstel zullen zijn.
Succes en groet, Ger

mvdkant (0), 19 jaar geleden

een dorpel ( standaard bij opel ) laten lassen kost bij een schadeherstelbedrijf rond de 300 euro incl. afwerking en roestwerende laag.

gr.
martin

SuMo (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de reacties! Is er voor een apk een bepaald percentage dat max. roest mag zijn per onderdeel?

Groetjes Monique.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.