Opel Astra: Astra H centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: X16Xep

Hallo, ik heb hier een astra H staan waarvan de centrale vergrendeling niet werkt op de afstandsbediening van de sleutel nadat de auto is gestart en weer afgezet.
Wanneer ik met de tech2 naar de variant configuratie ga van de rec, hierin niks aanpas en dan toch programmeer, werkt de afstandsbediening voor de vergrendeling gewoon goed. als ik daarna de auto start en weer afzet werk de afstandsbediening niet meer.
Wanneer ik dit herhaal gebeurd steeds hetzelfde.
Ik vind geen foutcodes.
Iemand dit al eens meegemaakt ??

peter66

Geplaatst door peter66 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

R_Bakker (0) PRO, 10 jaar geleden

Gaat je je radio wel uit als je de sleutel er uit gaat met andere worden blijft geen spanning op het W contact staan dus als of het lijkt dat je sleutel in het contact blijft staan.
Er zit een contactje op je elctrisch gedeelte zal die blijven hangen even controle met de Tech.

Gr Ron

peter66 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ja Klopt was me wel opgevallen, maar verder niet bij stilgestaan, in denk dat je me nu in de goede richting hebt gezet. thnx

peter66 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik krijg volgende week dinsdag de auto weer hier, hoop dat ik er nu wel uitkom...

bedo1966 (0) PRO, 10 jaar geleden

Probleem opgelost, bij sleutel uit contakt halen bleef de key in status aanstaan. waardoor de vergrendeling niet meer werkte. probleem zat in het contactslot, wanneer je het slot demonteerd kom je een wit plastic palletje tegen wat op druk gehouden word door een soort pen veertje, deze moet uitveren als je de sleutel uit het slot haald, deze bleef hangen, schoongemaakt en terug gedemonteerd, probleem opgelost.
bedankt voor het meedenken.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.