Opel Astra: Astra motormanagement lampje brandt bij starten

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hallo,

Enige tijd geleden viel het mij al op. Als ik start en ik rij weg gaat het lampje van het motormanagement branden. Als ik een paar seconden doorrij (100 meter) gaat het lampje weer uit. Dit gebeurde niet elke keer maar de laatste tijd steeds vaker. Als de motor warm is doet hij dit niet, het is dus voornamelijk 's ochtends.

Heeft iemand enig idee waar dit op kan duiden. Het kan ook niet uitgelezen worden omdat het lampje niet continue blijft branden maar na 100 meter / 15 seconden weer uit gaat.

Alvast erg bedankt!

Haantje78

Geplaatst door Haantje78 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sanne (0), 17 jaar geleden

hallo

gloeistiftje kapot

grtn

Haantje78 (0), 17 jaar geleden

Sanne, bedankt voor je reactie. Dit zou wel eens heel goed kunnen want het moet echt onder 0 zijn wil ook mijn voorwarm lampje even aangaan. Anders brandt die niet. Vanmorgen enkel sleutel in contact omgedraaid en nog niet gestart. Het MM-lampje ging ook weer branden en na 15 seconden ging die uit. Dus stil staan of rijden maakt niets uit. Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.