Opel Corsa 1.2 S: Auto slaat niet aan..

Ik heb een Opel Corsa 1.2 S waarvan de motor soms niet aanslaat. Laats waren we er een hele tijd mee bezig en toen bleek dat 2 bougies niet goed vast zaten. Daarna deed de auto het weer perfect. Laats heb ik er rond 8 uur savonds nog een stukje mee gereden en deed ie het PERFECT! De volgende dag rond 6 uur savonds, precies het zelfde als die ene keer. Je draait de sleutel helemaal om. maar hij slaat niet aan. Je hoort alleen het geratel van de motor die hem probeert te starten. Ik heb nu de bougies thuis liggen omdat ik ze een flink heb schoon gemaakt maar misschien weet een van jullie of het ergens anders aan ligt. Ik hoop dat het niet iets is dat vervangen moet worden want het is een crossauto dus veel geld moet ik er nou ook weer niet aan uitgeven. Ik hoop dat een van jullie met een oplossing komt.

B.v.d Matthijs

Crossa89

Geplaatst door Crossa89 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

is het niet de startmotor niet niet ingrijpt in de vertanding van het vliegwiel?

jan5047 (0) PRO, 19 jaar geleden

draait de motor wel goed rond ? ik denk dat het duidt op een slechte aansluiting in het hoofdstroom systeem in de plus of massa.
het geratel wat jij bedoelt is denk ik onvoldoende spanning op de startmotor.
even meten want meten is weten en gissen is missen
succes jan

Jaydeem15209 (0), 19 jaar geleden

is dit alleen bij nat/vochtig weer? of maakt het weer type niet uit? Anders zou ik eens in de verdelerkap kijken, en eventueel schoonmaken/schuren.

dissen (0), 19 jaar geleden

misschien dat je onstekingsspoel of moduul defect is.

dissen

sarabande99 (0) PRO, 19 jaar geleden

kijk eerst eens naar de oorzaak vonkt hij goed ,?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.