Opel Corsa: auto slaat uit tijdens rijden en wilt soms niet starten na u

Bouwjaar: 1994

Goedemiddag,

Ben ik weer ik heb dit probleem al eerder hier opgeschreven maar ben ondertussen heel wat onderdelen verder en probleem blijft nog steeds.Ik heb een corsa 1.4 i die slaat uit tijdens het rijden en start soms ook niet als ik eindje heb gereden en de auto uitzet en daarna weer probeer te starten. Hij start wel 's morgens als die koud is zonder problemen. Ik heb volgende onderdelen al vervangen omdat het volgens de garage daaraan lag maar ja het enige dat ik ermee ben opgeschoten is dat ik een paar honderd euro armer bent. De vervangen onderdelen zijn o.a.
De accu, ontsteking (2e hands), ontstekingsmodule, bobine en de lambdasonde, tevens is ook de luchtfilter vervangen en ga ik vandaag even de bougies nog vervangen. Maar geen van deze onderdelen hebben geholpen. Kan iemand mij aub vertellen wat het eventueel kan zijn want ik word een beetje gek van al dat geld wat ik eraan verspilt. Oow ja ik kreeg van een garage te horen dat het mijn dynamo was maar ja een andere garage waar ik een half uur later was riep weer dat die perfect was dus ik ben niet van plan om dat nu weer te vervangen voor ik het zeker weet want dat is ook best duur. Wat ik me dan ook afvraag is... kan het misschien aan mijn benzinepomp liggen dat ie niet goed meer is of zo . heeeeeeeeellllllpppppppppp voor ik gek word. Ben al drie maanden bezig.

eppie2713

Geplaatst door eppie2713 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jordie66 (0), 18 jaar geleden

ik zou als ik jou was eens de klemmen los gooien van de aku en deze even een paar minuten eraf laten en dan kijken wat hij doet.
het blijkt namelijk dat bij de opels de computer nog wel eens defect wil gaan.Tussen 1990 en 1995 zijn ze slecht. tergelijke tijd ook ff de brandstof regelaar vervangen, kosten voor de computer en regelaar van de sloop 30,00 euro.

vauxhallnova (0), 18 jaar geleden

misschien is het wel je benzinepomp relais

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.