Opel Omega: auto stottert op gas

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0l 16v

Hallo, bij ongeveer 120km stottert het wagen en wil niet verder gaan, neemt geen gas dan. lampje van motor brandde en dat was dan de lambdasonde (kabel was versleten van stekker van de wagen zelf). dit is gemaakt maar heb nog steeds de zelfde probleem, lambdasonde is ook verwisseld. op benzine gaat het perfect, maar gas niet echt, en bij 80km doet het soms ook.
Wie zou me kunnen helpen?:(

leviis

Geplaatst door leviis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

lykt me in de gastoevoer te zitten. genoeg koelwater? verdamper reinigen en controleren .slangen van toevoer controleren op lekkage. filter vies.

leviis (0), 16 jaar geleden

Ik ben naar een gasinstallateur gegaan, hij koppelde de gasfilterlos om zo door die slang iets te spuiten om de injecteuren te reinigen. Maar toen hij dat loskoppelde kwam er toch wel wat geluid uit (druk), hij zei dat er nogal druk opzat. hij heeft de druk ook wat verlaagd en ook de inspuit van gas (zodat er iets minder gas naar motor gaat). voorlopig rijdt de wagen terug fijn. Er zou ook wel een probleem zijn met de benzine, regeling van uitlaat, zou niet goed zijn maar hij zei van dat ik het niet hoefde te brengen naar een garagist.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.