Opel Astra: auto wil niet meer aanslaan

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 NZ

Mijn astra heeft een paar maanden stil gestaan,ik wil die auto weer starten maar hij wil het niet meer aanslaan,eerst dacht ik dat het aan die electrische brandstofpomp lag,maar ik heb die onderdeel reeds vervangen maar het probleem blijft het zelfde,auto was toen in orde,dus geen start problemen of zo,als ik hem nu wil starten doet hij net een poging of hij wil aanslaan,maar na zoveel pogingen wil hij nog niet aanslaan,kunt iemand mij misschien helpen,hoe ik die auto weer aan de praat kan krijgen,bijvoorbaat mijn hartelijk dank.

mine

Geplaatst door mine (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

maak de bougies eens schoon ; kijk of je een vonk hebt en benzine doet hij het dan nog niet probeer een klein stukje hem aan teslepen of hij dan misschien wil niet telang wat dan loopt de kat vol benzine maar effe kan geen kwaad.

groetjes jan.

Frontiman (0), 17 jaar geleden

Ik lees dat jij je brandstofpomp hebt vervangen en heb je toevallig ook die brandstofslang die er aan zit vervangen voor een andere brandstofslang?
Als dit het geval is dan ligt het probleem bij die slang,want de universele brandstofslang kan er niet tegen als je hem in de benzine legt(dit gaat over de buitenmantel)deze gaat verpulveren.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

denk het niet Henk..

het probleem was hiervoor ook al aanwezig,zo te lezen.

Stefan

mine (0), 17 jaar geleden

Hallo allemaal daar ben ik weer,Mine van de Astra 1993 met eerst benzineproblemen,auto wilde eerste instantie niet aanslaan,maar na enige tijd geprust te hebben kregen wij die die auto aan de praat,die benzinepomp hebben wij direct vanaf de accu aangesloten,toen ging die auto aanslaan,maar nu heb ik weer een andere probleem,namelijk als ik die auto gas wil geven,dan gaat hij inhouden,en op den duur nokt hij af,zeg maar die auto wil niet accelereren,dus wie o wie kan mij hier uit de brand helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.