Opel Vectra: Automaat blijft hangen in 1e bij nat weer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: X25XE

Hallo, Kan iemand mij helpen met mijn Opel Vectra B 1997 2.5 V6 automaat.
Na het maken van een tussenstop na een tijdje rijden bij zeer nat weer bleef vorig jaar de automaat hangen in de 1e versnelling. Dit loste zich vanzelf op toen het weer droog werd.. Maar bij nat weer kwam dit gewoon weer terug. De garage heeft contacten schoongemaakt van een kabel tussen de boardcomputer en de automaatbak. nu vandaag bleeft de automaat in z'n 2e versnelling hangen....Heeft iemand hier ervaring mee en mischien een tip?? Alvast bedankt.. Marco..

Eerdjes

Geplaatst door Eerdjes (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

marco als toen dat reinigen geholpen heeft reinig die stekker dan weer en spuit hem in met contact spray.
groetjes jan.

Eerdjes (0), 17 jaar geleden

Schoonmaken is zeker een optie..ik dacht zelf al aan vervangen van de gehele kabel
Maar omdat de symptomen nu anders zijn kan het best helpen om opnieuw schoon te maken.. ik zal het even aankijken als het probleem hetzelfde terugkomt is schoonmaken een idee. Het is zowiezo al beter dat hij blijft hangen in z'n 2 dan dat ie blijft hangen in z'n 1 want dat rijd echt beroerd als je nog een stuk moet....bedankt voor de tip...marco..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.