Opel Frontera: Automaat schakelt slecht

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 V6

Bij een warme motor "vergeet" mijn Frontera wel eens teug te schakelen. Wat ik dan doe is handmatig de selectiehandle op "2" zetten. Dan schakelt de automaat WEL netjes terug en als ik daarna de selectiehandle weer in "D" zet gaat alles OK.
Dit is erg vervelend als je bijvoorbeeld de snelweg op wilt rijden en de auto accelereert dan niet voldoende omdat hij niet terugschakelt.

factsjim

Geplaatst door factsjim (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Frontera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (25) PRO, 13 jaar geleden

erst uitlezen dan olie en als mogelijk filter vervanghen van de bak dan kijken of het beter is anders zal het revisie wortden.

groetjes jan.

factsjim (0), 12 jaar geleden

Ik heb de auto laten uitlezen, maar het bleek dat de bak volledig in puin was. Enige oplossing was revisie, maar dat werd zo duur dat het niet in verhouding stond met de waarde van de auto.
We hebben hem weggebracht naar de "handel" en rijden nu een Golf.

jan T (25) PRO, 12 jaar geleden

nou jammer maar hoop dat je veel plezier hebt van je andere wagen.

groetjes jan.

factsjim (0), 12 jaar geleden

Dankje wel Jan en ook bedankt voor het meedenken en de adviezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Frontera of stel zelf een nieuwe vraag.