Opel Frontera: motormanagement lampje brand bij 2500 toeren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

hoi,

Heb de laatste tijd gemerkt dat motormanagement lampje aanslaat als ik rond de 2500 toeren haal en het blijft branden tot ik em uitschakel of een tijdje in stad rijd rond de 40 km/h dan valt ie "soms" ook weg. Ook krijg ik er dan niet meer dan de 120km(autostrade) uit wnr lampje brand.

Heb em naar de garage gebracht, laten uitlezen, een koppelingschakelaar laten veranderen die zou defect zijn...normaal zou probleem verholpen zijn maar helaas hij brand nog steeds bij hoge toeren, weer terug naar garage, laten uitlezen en nu geen storingen kunnen vinden...dat zit niet lekker dus.

Nu mijn vraag aan waar zou het eventueel liggen, iemand al zelfde probleem gehad ?

Men zit te gissen dat er ergens een leiding los zit en het zou een hele boel werk zijn om dit uit te vissen, nou eerlijk gezegd heb ik schrik weer van een kale reis te moeten thuiskomen, ik weet het niet. ...

Thadeus

Geplaatst door Thadeus (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Frontera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Als het lampje brandt of gebrandt heeft, dan is er normaal (bij Opel) een foutcode uit te lezen.
Welke apparatuur (dealer, of ander merk) wordt er gebruikt om uit te lezen?
Anders rijdend uitlezen en storing opwekken.

Thadeus (0), 13 jaar geleden

[quote=oldford]Als het lampje brandt of gebrandt heeft, dan is er normaal (bij Opel) een foutcode uit te lezen.
Welke apparatuur (dealer, of ander merk) wordt er gebruikt om uit te lezen?
Anders rijdend uitlezen en storing opwekken.[/quote]
Hoi,

Welk apparatuur er gebruikt wordt weet ik niet, maar ben bij Opel garage geweest die heeft et laatste keer uitgelezen en ze konden niets vinden, behalve op begin de koppelingsschakelaar maar die is nu wel hersteld maar het lampje blijft nog branden. En ook iets waar ik me geen zorgen hoefde in te maken was met mn reserve sleutel te maken iets met de chip maar weet niet wat die man juist bedoeld.

Maar mss wel een goed idee om het eens voortestellen, of ze het eens al rijdend proberen om de storing uitlezen.

alvast bedankt voor de tip

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Frontera of stel zelf een nieuwe vraag.