Opel Omega: autoradiator

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2i XE

Hallo,

heb de wagen naar de garagist gebracht, mijn jointglas zzou kapot zijn. ik had is eerder gevraagd hoe dat zou kunnen gebeuren en hij zei jah dat kan he. maar nu dat ik de wagen binnen deed zei hij dat het door de autoradiator (zo heet dat toch he dat helemaal vooraan de wagen is, om de water af te koelen enzo) lag.
hij zei dat het waarschijnlijk vol zat met vuiligheid. dus hij wou dan een nieuwe eropzetten, maar ik heb dit niet gewild. goed gedaan of niet???
ik dacht ook dat zal wel te reinigen zijn als je een vloeistof ofzo erin doet?

enig idee hoe dit te doen? alee gaat dit wel zo?

leviis

Geplaatst door leviis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

williamhabets (0), 13 jaar geleden

staan bekend om verstoppingen als je je koelvloeistof niet op tijd reinigd ik denk als het hardnekkig is dat je hem niet schoon krijgt en je kachelradiator gaat dan ook verstoppen als deze dicht zit heb ik wel een oplossing om deze nieuw te zetten in de garage halen ze je hele daschbourd eruit een hele dure reperatie dus snel schoonmaken die handel

JHV (0), 13 jaar geleden

Schoonmaken koelsysteem, inclusief kachel, kan natuurlijk nooit kwaad. Maar zie het niet als DE oplossing voor achterstalling/nooit gedaan onderhoud!!! En voor problemen die uit dat geen onderhoud ontstaan.
Johan

kleijn (0), 13 jaar geleden

thermostaat er uit water slang er in en spoelen maar

leviis (0), 13 jaar geleden

wagen is wel 8jaar oud maar heeft weinig kilometers. op dit moment 80000km ongeveer. dus das toch dan nog mogelijk dat er verstoppingen zijn?

kleijn (0), 13 jaar geleden

ja waarom niet juist door het weinig rijden zou je dit probleem kunnen hebben

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=leviis]wagen is wel 8jaar oud maar heeft weinig kilometers. op dit moment 80000km ongeveer. dus das toch dan nog mogelijk dat er verstoppingen zijn?[/quote]
De gemiddelde levensduur van een originele (eerste montage) radiateur is 7 jaar.

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.