Opel Corsa 2002: Benzine e10 of 98

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z14XE, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 66

Hallo ik had even een vraag ik heb een Corsa zo als u ziet 1.4 16v 2002

Ik was samen met mijn vader in Amsterdam om zijn nieuwe auto op te halen. Toen zei die man van de garage. Tegen mijn vader. Dat hij veel auto's binnen krijgt. In zijn garage. Die vervuilt zijn. Van de benzine euro 95. E10 hij zei dat ik ook in mijn Corsa 98 moest gaan tanken. Is dit erg als ik dit zou proberen. Te doen ik heb aleen wel is het iede als ik echt vol gas op moet trekken. Dat die niet altijd goeie verbranding heeft. Maar dat is heel minimaal. Dus kort om is 98 beter voor de motor. Dacht vraag het even. Muschien dat er mensen zijn die ook al is 98 hebben getankt.

David Schutte (1)

Geplaatst door David Schutte (1) (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JGC (35), 2 jaar geleden

Corsa kan gewoon op E10 rijden. Zou verbaasd zijn als 98 met die motor verschil zou maken.
E10 geeft vooral problemen als je heel weinig rijdt. Ik gooide in mijn LPG auto destijds 98 omdat ik 3 maanden met een halve tank benzine deed. Sta je met regelmaat te tanken, zou ik gewoon E10 blijven tanken.

    Oke dankje voor de tip. Maar ik rij wel korte ritten met deze Corsa denk op een gok 6000 tot 7000 per jaar als het al niet minder is - David Schutte (1) (0), 2 jaar geleden

David Schutte (1) (0), 2 jaar geleden

Heb het nog even uit gestest. Super 98 er in getankt. En hij stotert niet Meer. Dus werkt prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.