Opel Astra: benzine lek

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: x16szr

Beste,

deze wagen lekt benzine als ik onder de auto lig, zie ik de tank en in midden van de tank komt bovenop precies wat gedruppeld, nu is mijn vraag kan ik van binne uit wat zien, ik vermoed ontluchtingslang ofzoiets. of moet ik de tank eronderuit halen om iets te zien ik dachtmisschien zetel eruit en dan wat wegpakken ofzo?? of gaat dit niet?? just gaan tanken lag toch een plasje van +- 15cm doorsnee, hmm ik moet wel zeggen hij zat boemvol misschien overloop maar komt die dan ook int midde van de tank naar beneden?? graag reactie auto is van mijn vriendin, en ze moet er elke dag nogal ver mee rijden greetz

ERwin_jah

Geplaatst door ERwin_jah (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AstraVinnie (0), 14 jaar geleden

Het enigste wat ik me kan bedenken is misschien bij de pomp,die zit boven op de tank,kan je bij komen door achterbank eruit en onder de vloerbekleding zit een rond kapje van ong 10 cm doorsnee,die kan je eruit wippen en dan zie je pomp en leidingen zitten,.

Mvg Vincent,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.