Opel Signum: Benzine Z22YH directe inspuiting

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z22YH

Sinds kort ben ik in het bezit van een Opel Signum 2.2direct. Nu schijnt het vooral bij de direct ingespoten motoren van Renault en Mitsubishi problemen te zijn met koolaanslag in de motor. Zijn deze problemen ook bekend bij Opel want ik kan hier eigenlijk niets over vinden op deze site.

Is het voor deze motor beter om V-power te tanken zodoende de koolaanslag gereduceerd kan worden?

Geplaatst door

22ecotec (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Je zal zien dat de meningen over dit soort brandstoffen heel erg uiteen lopen. Grote testen zijn ook met de dieselvarianten gedaan bij busmaatschappijen. Die onderzoeken hadden als doel het verbruik te testen. Ik ben er zelf heel sceptisch over, de rijstijl en veel korte –of lange stukken rijden hebben veel meer invloed op interne vervuiling van de motor dan het soort brandstof.

Succes!

Arjan

longdude6634 0

14 jaar

Inmiddels heb ik vele probleemloze kilometers gereden met normale benzine en heb verder ook geen aanwijzingen dat de direct ingespoten benzinemotoren van Opel structurele problemen hebben. Ook onderzoek via TIS (Opel werkplaatsprogramma) levert weinig verontrustende zaken op.

22ecotec 0

13 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Signum of stel zelf een nieuwe vraag.