Opel Calibra: bougies vonken niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: c2.5XE Automatic

Hoi

ik heb een opel calibra met een 2 liter 8v die is er ondertussen uit en er ligt nu een 2.5 v6 motor in heb de kabel boom overgezet en de ophanging maar hij wil neit vonken de bougies weet iemand wat miss het probleem is mij is gezegd dat mijn boordcomputer overnieuw moet uitgelezen worden en men startonderbreker en sleutel weet iemand van jullie een oplossing of hoeveel het anders gaat kosten voor dat allemaal te laten uitlezen.

mvg myk

myk1988

Geplaatst door myk1988 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Calibra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Motor-computer van de V6 moet opnieuw "geprogrammeerd" worden om het signaal van de immobilizer te kunnen ontvangen en begrijpen.

Willem12089 (0) PRO, 14 jaar geleden

Deze heeft hoogst waarschijnlijk geen originele immobilizer.

als de immo storing zou geven dan moet het motorlampje knipperen bij contact aan.

Willem

myk1988 (0), 14 jaar geleden

wat is een immobilizer eigenlijk ik snap niet zoveel van auto's af dus bij deze dat ik het vraag

mvg myk

Willem12089 (0) PRO, 14 jaar geleden

Fabrieks startonderbreker.

daar hoef je ook niks van te snappen, deze zit er niet op.

heb je al een andere computer geprobeert??

Willem

myk1988 (0), 14 jaar geleden

neej nog niet maar is uitlezen van de boardcomputer die ik nu al heb een optie of ben ik dan duurder uit en heb de kabel boom van de 2 liter er neit meer in zitten heb nu de kabelboom van de 2.5 liter en de startonderbreker was van mijn stuur af en zat ingetapet met een afgezagen sleutel en een gelaste sleutel kan dat er miss iets mee te maken hebben want mijn eigen startonderbreker kan er niet op blijkbaar of kan dat wel en moet ik hem dan hellemaal uitlatenlezen met slautel en al.
egt heel erg bedankt voor de fijne tips van jullie :D

mvg myk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Calibra of stel zelf een nieuwe vraag.