Opel Corsa: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

een storing in het cv systeem als ik hem met de hand bestuuders zijde open trek hoor ik alle ander portieren reageren maar er gebeurt niets trek ik ze met de hand allemaal open en sluit met de hand bestuurders zijde zonder AB dus doen ze het wel ik heb het portier slot links al vervangen omdat er op de uitlees app. werd vermeld dat er een storing zat maar dat heeft niets geholpen.
wat zijn de kleur codes van de stroomkabels voor het aan sturen open en dicht omdat dicht het wel doet maar open niet vermoed ik een draad breuk maar als iemand dit ook heeft mee gemaakt gaarne de oplossing dit zelfde gebeurd dus ook met AB
al een paar keer uitgelezen dus niet komen met naar de garage hem uit laten lezen is het dus niet

bvd dank Opeltje astra

Opeltje astra

Geplaatst door Opeltje astra (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (100), 12 jaar geleden

deze zijn massa gestuurd bruin/wit en bruin/ rood de centrale van de afst.bed. zit aan het rechtse kickpaneel .De meeste kans op draad breuk zijn de scharnierpunten bij de deuren.

Opeltje astra (0), 12 jaar geleden

ik heb het zelf waarschijnelijk al gevonden de 4 relais achter de BMC door lekkage Probleem dit type corsa waarschijnlijk een kapot of blijft hangen ze eerst gewiseld daarna deed hij het bijna helemaal weer dus nu ze alle 4 vervangen en probleem hopelijk opgelost.
dit was dus de oplossing alles werkt weer na vervanging van de relais.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.