Opel Omega: Centrale vergrendeling tankklepje

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20-16v xev automaat

Hallo allemaal

Ik kwam zondag terug van vakantie, en toen ik mijn Omega wilde starten was de accu leeg,auto had 3 wkn stilgestaan,nieuwe accu heb ik er ingezet alle 4 de ramen en schuifdak geprogammeerd en weer heerlijk rijden.
nu wilde ik net gaan tanken en nu blijft het deurtje van de benzineklep dicht, heb de afstandsbediening weer geprogammeerd en alles werkt dus ook ramen en dak sluiten met de afstandsbediening maar het klepje niet niet, is er een andere mogelijkheid om het deurtje misschien te openen van uit de kofferbak o.i.d..

alvast bedankt gr Hugo

Omega CD Business

Geplaatst door Omega CD Business (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

rottierood10479 (0), 17 jaar geleden

Als het goed zit er een klepje in de kofferruimte.Deze loshalen en dan zie je het motortje zitten van de vergrendeling.Op deze wijze kun je de klep openen.Aan een pen trekken,je hoort dan het motortje een beetje,maar dat maakt niets uit.
gr Marcel.

Omega CD Business (0), 17 jaar geleden

Dank je wel, ik ga direct even zoeken, je hoort het resultaat wel

Omega CD Business (0), 17 jaar geleden

Dank je wel Marcel, kon inderdaad na het losdraaien va 2 schroefjes het motortje naar achteren trekken, heb de pin nog ingespoten en weer onder spanning gezet maar denk dat hij overleden is, bestel maandag wel een nieuwe bij de dealer.
Maar kan gelukkig weer tanken.

bedankt gr Hugo

rottierood10479 (0), 17 jaar geleden

Ok Hugo,dat is dan heel best gegaan!Je auto zal wel dorst hebben hahahaha.
Succes met het inbouwen van de andere motor.
gr Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.