Opel Astra Wagon 2000: Co blijft hoog

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: X16XEL, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Co blijft te hoog bougies vervangen egr klep vervangen kat vervangen temp sensor vervangen spruitstuk vervangen. Lambdasonde vervangen.
Vorige week kwamen ze erachter dat er een ienimine scheurtje in de spruitstuk zat. Die hebben ze met gumgum dicht gemaakt. En mijn Co uitstoot was goed. Die dag was een officiële vrije dag dus geen keuring. Wij weer terug de dinsdag. Maar elke keer scheurde de gumgum. Gelukkig hadden we de spruitstuk al besteld en die kwam.woensdag binnen. Die erop gezet en donderdag mocht ie binnen. En je raad het al Co weer niet goed.... Hoe kan dit paar dagen terug met de oude spruitstuk met gumgum was tie wel goed. En nu met de nieuwe niet... HC zijn ook te hoog. Iemand een idee wat het dan kan zijn???

TamaraOpelAstraG

Geplaatst door TamaraOpelAstraG (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1705) PRO, 1 jaar geleden

Nieuwe spruitstuk niet gasdicht bij pakkingen is een optie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.