Opel Astra: Contactsleutel - contactslotslot werken niet meer lekker

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7

Hallo,

Sleutel is verbogen geweest en gaat slecht het contactslot in. Kan zijn dat de sleutel nog krom is of dat het contactslot defect is.

Om niet gelijk een dure sleutel te hoeven halen dan ook even de vraag: Is het sleutelgedeelte (dus zonder transponder) ook ergens los te krijgen buiten de BMW dealer om.

Ook werkt de afstandsbediening al jaren niet meer. Wel volgens instructieboekje gereset etc. maar geen reactie. Transponder werkt nog wel want de auto start gewoon. Iemand een idee wat de beste oplossing hier voor is.

prijs_stunter

Geplaatst door prijs_stunter (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

pe3hmp (0) PRO, 16 jaar geleden

Sleutel voor de astra bij de bmw dealer halen ????

prijs_stunter (0), 16 jaar geleden

Sorry pe3hmp .

Foutje van mijn kant. Ben gelijk met mijn motorfiets aan het knutselen (voorrem hoofdcilinder vervangen) en had net een revisieset bij de BMW dealer gehaald.

Bedoelde dus de Opel dealer.

Willem12089 (0) PRO, 16 jaar geleden

Nee helaas, dit kan helaas niet ivm Afstadns bediening en transponder voor startonderbreker.

Dit kan alleen de dealer leveren en in leren. (vooral startonderbreker is belagrijk (deuren gaan zonder AB ook open :P ))

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.