Opel ZAFIRA-A: controle lampje uitlaatgasreinigongssyteem Brand.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z18XE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Ik heb nu twee keer in korte tijd het lampje van de uitlaatgasreinigingssyteem brandend gehad .vanmorgen niks aan de hand en vanmiddag had mijn vrouw weer het lampje branden.wat zou dat kunnen betekenen.
het is een opel zafira a uit 2001.

focuspete

Geplaatst door focuspete (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Het kan van alles zijn. Begin eens met de auto te laten uitlezen.
Dat kan een hoop gegis, gezoek, tijd, geld en ergernis besparen.

focuspete (0), 8 jaar geleden

vorige week heb ik met pech gestaan bobine kapot ,bougies stonden onder de olie ivm lekke klepdekselpakking toen begoen het lampje ook te branden ,nadat dat allemaal verholpen was is het ot vanmiddag goed gegaan,de man van de anwb heeft toen ook de wagen uitgelezen en kwam alleen op de kapotte bobine uit.

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Vorige week is niet vandaag. Elektronika kan zomaar op een dag de geest geven terwijl vorige week het onderdeel nog goed werkte.

focuspete (0), 8 jaar geleden

ik heb de wagen uitgelezen,kwamen alleen de foutcodes van vorige keer naar boven ,dat er storingen waren bij cilinders 1-2-en 3 dit kwam door de kapotte bobine ,voor de rest geen meldingen ,foutcodes gewist ,daarna gecontroleerd en gaf geen foutcodes meer aan en het lampje is nu ook uit,ik hou het de komende tijd in de gaten en mocht hij weer gaan branden dan ga ik hem gelijk uitlezen om t ekijke wat er is.

focuspete (0), 8 jaar geleden

dus voorlopig kijk ik het even aan .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.