Opel Vectra: Cruise control slaat af bij acceleren met de ''+'' knop

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2dti

Cruise control stopt er soms mee als ik met de hendel wil acceleren naar een hogere snelheid. Ik rijd dan al in de 5e versnelling en wil bijvoorbeeld van 100km naar 120km.

Ook gaat het motormanagement lampje soms branden als ik bijvoorbeeld met een kar rijd. Dit is vermoedelijk de LMM maar dat weet ik natuurlijk niet zeker.

Staat dit soms met elkaar in verband, is de LMM niet goed???

Cooperino

Geplaatst door Cooperino (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Indien het motormanagment lampje brand is er een storing aanwezig of staat deze opgeslagen,het beste is om de auto even te laten uitlezen..waarschijnlijk is het probleem met de CC dan ook weg.

Gr Stefan

Cooperino (0), 14 jaar geleden

[quote=stefan84]Indien het motormanagment lampje brand is er een storing aanwezig of staat deze opgeslagen,het beste is om de auto even te laten uitlezen..waarschijnlijk is het probleem met de CC dan ook weg.

Gr Stefan[/quote]
Heb ik uiteraard laten doen, er was een ''luchtprobleem'', maar ze hebben hem gereset en du komt het minder vaak voor, alleen nog tijdens het rijden met een kar.

Wbt de CC, dit doet hij altijd!

stefan84 (0), 14 jaar geleden

[quote=Cooperino][quote=stefan84]Indien het motormanagment lampje brand is er een storing aanwezig of staat deze opgeslagen,het beste is om de auto even te laten uitlezen..waarschijnlijk is het probleem met de CC dan ook weg.

Gr Stefan[/quote]
Heb ik uiteraard laten doen, er was een ''luchtprobleem'', maar ze hebben hem gereset en du komt het minder vaak voor, alleen nog tijdens het rijden met een kar.

Wbt de CC, dit doet hij altijd![/quote]
Als je dit er vervolg even bij vermeld,is het wat makkelijker voor de anderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.