Opel Astra: de datum op het display

Bouwjaar: 1999

Ik heb mijn originele autoradio vervangen met een niet originele VDO radio, als ik de radio aan zet, gaat de datum van het display weg, ik heb gehoord dat je kan omprogrammeren of een of twee draden door knippen, omprogrammeren kost bij de Opel garage ¤35, ik wil die draden door knippen, als ik weet welke, iets met grijs of zo.
Weet iemand welke draad(en) pressies ? Alvast bedankt

Lisamik

Geplaatst door Lisamik (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Martijn7427 (0), 18 jaar geleden

Kijk hier eens.
http://www.problemcar.nl/index.php?topic...
(Het gaat om de draad op pin 7.)

Groeten,
Martijn

wageral (0), 18 jaar geleden

Niet doen hoor! Nooit in de bedrading gaan knippen. Inderdaad werkt dan je datum weer, maar de antenneversterker niet meer!
Gewoon even naar de dealer en om laten programmeren.Hoe kom je aan dat bedrag (35 Euro)? Daar heb ik nog nooit van gehoord. Hier in Heerlen (opel dealer) wordt dat gewoon gratis gedaan. Klaar terwijl je wacht, binnen no-time klaar.
Groet,
Ger

Lisamik (0), 18 jaar geleden

Ik ben paar maanden gelden langs geweest bij de opel garage in Tilburg en hun hadden ¤35 gezegt voor het omprogrammeren en ik heb net gebeld en ze zeggen dat het ong. ¤10-15 kost. Ik laat het omprogrammeren. Bedankt

pe3hmp (0) PRO, 18 jaar geleden

Ah daar zeg je wat, de dealer in Tilburg, die ziet enkel maar $$$ in zijn ogen, daar ga ik nooit meer heen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.