Opel Omega: Deurbekleding vastzetten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 DTI

De bekleding van rechterportier laat rechts bovenin los. Volgens mijn garage is er iets afgebroken en moet ik nu een nieuwe binnenbekleding bestellen. De kosten hervoor bedragen, inclusief btw en montage E 850,00. Da´s schrikken. En dat terwijl de bekleding alleen rechtsboven loszit. Is er een alternatief te bedenken?
De deur is voorzien van elektrisch raam. Wat kom ik allemaal tegen wanneer ik de bekleding (met behulp van de schroeven) losmaak?

Peter Bakker

Peter Bakker

Geplaatst door Peter Bakker (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rottierood10479 (0), 17 jaar geleden

Peter,waarschijnlijk zijn alleen de bevestigingspunten kapot.Deze schuif je aan de achterzijde van je deurpaneel in de ronde sparing en dan druk je het paneel tegen je deur aan.Je moet dan klik horen en dan moet het vast zitten.
En dat kost geen € 850,00 ,hoor!Een paar kwartjes (oeps,heb je die ook in Euro's)

En wat je tegen komt als je je paneel los haalt?Gewoon een kale deur met zicht op het binnenwerk.Wat stangetjes,je ruitgeleideingsysteem,een motortje van je ruitbediening en misschien wat roest?Gelijk ff behandelen.
gr Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.