Opel Astra 2020: Deuren spontaan op slot

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Diesel, Motorcode: LXD, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 90

Ik heb een afstandbediening in de auto. Ik en passagier stappen uit en de sluiten de deuren. Na 5 seconden gingen alle deuren spontaan op slot.
Er lag niets op de sleutel, je kon deze vanaf buiten gewoon zien liggen in het bakje in het midden consul waar hij hoort.
Met de reserve sleutel uiteindelijk de deuren weer open gekregen. Daarna geen problemen meer gehad. De batterij is kort geleden vervangen. Wat kan het zijn, wie weet hier meer van?

Stef64

Geplaatst door Stef64 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 (425) PRO, 1 jaar geleden

Ik weet t antwoord niet, maar zou even langs de dealer gaan. wellicht is er een softwareupdate voor.

Stef64 (0), 1 jaar geleden

Het is vandaag net gebeurt, dus nog geen tijd gehad om bij de dealer langs te gaan. Wellicht dat een update het probleem oplost.

Ehombie (45) PRO, 1 jaar geleden

keyless krijg ik de auto niet op slot als sleutel in de auto ligt...(mits hij herkend wordt)

Stef64 (0), 1 jaar geleden

De sleutel lag echt los in de auto en de auto ging echt binnen 5 seconden op slot. Heb de hele ochtend met deze sleutel gereden. Ik stond erbij en geloofde mijn ogen niet.

    Ik geloof u wel…maar ik ben niet bekend met dit model. Buiten het feit dat ik wel een beetje weet hoe een keyless systeem werkt. Beter om even naar een garage te gaan met weet van zaken…(misschien nog garantie gezien 2020) - Ehombie (45) PRO, 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.