Opel Astra 2013: Verbrande olie lucht

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Motorcode: A14NET, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 103

Sinds ik deze auto heb een half jaar nu ruik in steeds verbrande olie en vooral als ik beetje stoer rijd dan lijkt het of de olie op de multiriem komt en daar de verbrande lucht vandaan komt. De turboretour slang en klepdeksel pakking zijn vervangen maar denk nu aan de krukaskering wat zijn jullie ervaringen? En zijn die teflon olie toevoegingen voor in de olie een oplossing?

Johnnes

Geplaatst door Johnnes , lid sinds 1 maand geleden

4 Reacties

Monteur Senior, 1 maand geleden

als er olie op je multiriem komt kun je dat toch zien, krukaskeering geloof ik ook niet die ligt onderaan zie jij geen spoor zwart verbrande olie op je uitlaatspruitstuk van lekkende koppakking

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Zou de auto eens op de brug zetten en van onderaf eens op zoek gaan naar olie sporen of zwarte vlekken op je uitlaat/turbo.

Beunhaas PRO, 1 maand geleden

Uitlaat turbo is natuurlijk voor de hand liggend, maar die vlekken zitten dan w.s. aan de bovenkant waardoor je ze niet ziet...
Ik zou bovenop eens wat afdekking weghalen en kijken waar het naar beneden lekt...

Beunhaas PRO, 1 maand geleden

BRW rotzooi IN de olie is natuurlijk het paard achter de wagen, je moet de bron aanpakken...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.