Opel Corsa : display cd speler

Hallo.ik heb een corsa B uit 96 met radio cassette,nu heb ik een radio cd speler gekocht (origineel voor opel) die heb ik gemonteerd heel eenvoudig plug en play.
Alles werkt alleen de display doet het niet,zet ik er de oude weer in dan werkt alles wel,kan het zo zijn dat ik aan de achterkant van de radio cd een stekkertje of iets moet doorverbinden??de code zie ik wel op het display maar dan houdt het op zet ik de cd uit dan werkt de display wel,dan krijg ik gewoon de datum e.d. zet ik de cd of radio aan dan speelt hij wel maar geen display,weet iemand hier iets op ??B.V.D.

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je wel een veiligheids code ingevoerd? anders gaat het niet werken denk ik. is het een cdr500? en geeft hij nu alleen safe aan op het display?

zo ja...moet je eerst de code invoeren.

heb je dit gedaan en werkt dit nog niet, dan moet de leterweergave van de radio aangepast worden van 10 naar 8 cijfers.
toets 4 en 6 ingedrukt houden tijdens het aanzetten van de radio en vasthouden totdat je een piep hoort. wel even de wagen vantevoren op contact zetten-

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.